KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
veranda
solutions
Solundo:
Specialist in zelfbouw overkappingen
Geniet maximaal
van uw ‘buiten leven’!

Voor elke situatie een voordelige en kwalitatieve oplossing

Solundo is gespecialiseerd in terrasoverkappingen van hoogwaardige kwaliteit. Voor iedere tuin of terras hebben wij een voordelige kant-en-klare oplossing. U creëert eenvoudig de terrasoverkapping, carport of tuinoverkapping die niet alleen volledig past bij uw wensen en ideeën maar ook bij uw budget!
Muurprofiel-bovenbouw-9016

Zelf samen te stellen

Solundo biedt u de mogelijkheid om zelf uw aluminium overkapping samen te stellen. Bekijk hiervoor onze productwizard. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en maten en uit diverse typen dakplaten. Denk bijvoorbeeld aan een polycarbonaat overkapping of een glazen terrasoverkapping. Tevens is het mogelijk om uw overkapping bijvoorbeeld verder uit te breiden met glazen scuifdeuren en zonwering voor extra comfort.
hm_02

Eenvoudig te plaatsen

Onze overkapping aan huis wordt als compleet bouwpakket geleverd en is eenvoudig te plaatsen. U ontvangt van ons een uitgebreide montage-handleiding waarmee u de overkapping eenvoudig kunt monteren.
hm_04

Klantenservice

Solundo informeert u graag zo volledig mogelijk. We vertellen u graag meer over de technische aspecten van onze producten, hoe de producten gebruikt kunnen worden en hoe u ze kunt monteren.

Neem contact op!

Contact & Showroom

Solundo veranda solutions
Industrieweg 66
8071 CW Nunspeet (route)

Openingstijden Solundo showroom:

Momenteel is de showroom geopend op afspraak.

Maandag: 09:30–17:00
Dinsdag: 09:30–17:00
Woensdag: 09:30–17:00
Donderdag: Gesloten
Vrijdag: 09:30–17:00
Zaterdag: 09:30–16:00
Zondag: Gesloten

Momenteel is de showroom geopend op afspraak.

Voor vragen kunt u ons bellen of whatsappen:

Bel 0341 759 229

Of stuur een whatsapp

Veel gestelde vragen

Nog vragen met betrekking tot de voordelen, mogelijkheden, montage en meer? Wellicht vindt u ze bij onze veelgestelde vragen.

Bekijk alle vragen

Solundo: Specialist in overkappingen

Solundo is officeel dealer van Sunrooms®

Solundo is onderdeel van Houthandel van Deuveren, en is gespecialiseerd in aluminium overkappingen.

Voor elke situatie een voordelige en kwalitatieve oplossing  
Solundo is een jonge onderneming met enthousiaste medewerkers. Het is onze passie om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een terrasoverkapping. Solundo is gespecialiseerd in terrasoverkappingen van hoogwaardige kwaliteit. Voor iedere tuin of terras hebben wij een voordelige kant-en-klare oplossing.

U creëert eenvoudig de terrasoverkappingcarport of tuinoverkapping die niet alleen volledig past bij uw wensen en ideeën maar ook bij uw budget!

Als u in de zomer ook gebruik wilt maken van uw veranda, dan wilt u misschien niet constant in de zon zitten. In dat geval is de zonwering van Solundo uitstekend geschikt voor uw overkapping. U bestelt de zonwering gemakkelijk als optie bij uw overkapping.

Zelf samen te stellen
Solundo biedt u de mogelijkheid om zelf uw aluminium overkapping samen te stellen. Bekijk hiervoor onze producten. U kunt kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en maten en uit diverse typen dakplaten. Denk bijvoorbeeld aan een kunststof overkapping of een glazen terrasoverkapping. Tevens is het mogelijk om uw overkapping bijvoorbeeld verder uit te breiden met glazen schuifwanden en zonwering voor extra comfort. 

Eenvoudig te plaatsen
Onze overkapping aan huis wordt als compleet bouwpakket geleverd en is eenvoudig te plaatsen. U ontvangt van ons een uitgebreide montagehandleiding.

186